WOMB WELNESS RETREAT

26, 27 en 28 Februari in Kuuroord de Schouw.
Door Rosanne Versteeg & Marianne van den Haak

 

Welkom mooie vrouw,

Op de meest warme, zachte en liefdevolle plek, waar onze baarmoeders samen komen. Onze wateren vrijelijk stromen van blijdschap en overvloed. Waarin er een veilige bedding is om ons te laten dragen, waarin we onze diepste Zelf mogen ontmoeten en vieren. Samen met andere vrouwen in de verbinding van sisterhood. Waar het water ons uitnodigt om dieper te zakken in je bekken, te vertragen, te verzachten en even stil te staan. Een plek waar je niks hoeft en alles mag. Waarin je gevoed zal worden met alle luxe faciliteiten van deze retreat locatie, de overheerlijke met liefde bereide maaltijden, individuele- en groepsprogramma waarbij je in het moment mag voelen of het voor jou het moment is. Waar je je helemaal mag onder laten dompelen in alles wat er voor jou beschikbaar is. Waar je mag loslaten wat niet meer dienend is en je de ware oerkracht van jouw baarmoeder mag gaan toelaten. Om met haar te dansen, te delen, te genieten. Je hoeft je niet meer in te houden, je hoeft het niet meer alleen te doen, je mag volledig in de overgave en je laten dragen door je mede sisters.

Wij ontvangen je graag in ons hartgedragen retreat-space,

Liefs

Rosanne & Marianne 

 

Voor vrouwen die:

❀  Dieper in ontspanning willen zakken

❀  Beter leren ontvangen​

❀  Heerlijk willen genieten

❀  Het Vrouw-Zijn willen vieren met andere vrouwen en dieper contact willen maken met de wijsheid van hun baarmoeder

❀  Het niet meer alleen willen doen en zich in gelijkwaardigheid willen laten dragen in een bedding van mede sisters

❀  Zich willen bevrijden van angsten, pijn en stagnaties, die de baarmoeder nog blokkeren om vol te genieten, te creëren en vrij te stromen

❀  Hun dromen en verlangens tot leven willen brengen in vrije Zelfexpressie

❀  In hun zachte wijze vrouwelijke creatie kracht willen komen 

 

Het Retreat vindt plaats op deze prachtige locatie in Zeeland. Volgens Rosanne, de mooiste retreat locatie in Nederland en een ware droom die uitkomt!

26, 27 en 28 Februari 

Kuuroord de Schouw

Donkereweg 1 Noordgouwe 

Mag jouw verlangen er helemaal zijn?

Herken jij het verlangen om helemaal jezelf te zijn in al je vrouwelijkheid? Om vrij te kunnen delen, helen en spelen met mede sisters in gelijkwaardigheid en liefde. Elkaar werkelijk het beste te gunnen.

Om ook te mogen ontvangen in plaats van enkel te geven?

Om je in een veilige bedding gedragen te weten, voorbij concurrentie, afgunst en jaloezie. 

De wens om diep te kunnen verbinden met jouw Womb als jouw inspiratiebron? De plek waar je thuis komt en waar jouw levendige levenslustige creatiekracht huist en tot vrije Zelfexpressie mag komen.

Wanneer het levende water door je aderen stroomt en jij kunt genieten van wie je ten diepste bent als vrouw.

En heerlijk verzorgd te worden in een prachtige wellness omgeving?

We hear you sister, this re-treat is for you! PROGRAMMA

first of all: er is geen strict programma. Er is een aanbod waar we mee stromen om te mogen voelen wat er werkelijk nodig is 

Womb-healing

We bieden diverse groepsactiviteiten waarin de wellness van de Womb centraal staat.

* yoga

* waterflow / warm water massage rituelen

* rebozo doula werk

* meditatie + sharing

* dans + creatieve expressie

* rite van de baarmoeder

* massage


Wellness

Tijdens dit retreat mogen we onbeperkt gebruik maken van:

* finse sauna

* infra rood sauna

* bronbad 36 graden

* buitenzwembad

* grote tuin met zitjes

* massage stoel

* koud dompelbad

* zonnebank


Zaligheid voor onze buikjes

Het gehele retreat staat er een kook-engelen team voor ons klaar om ons te voorzien van gezonde, vegetarisch/veganistische maaltijden, juices en snacks.


 Overnachting
Er zijn 1 persoonskamers en 2 persoonskamers beschikbaar. Met of zonder prive badkamer. 

Elke kamer draagt de energie uit van een edelsteen, die bijdraagt aan jouw proces. 

 Wat is wombhealing en waarom werken we hier mee in dit retreat?

 

De Womb wordt gezien als een vrouwelijke levengevende tempel. Met alle aandacht voor jouw mooie Womb brengen we in dit Retreat op een zachte liefdevolle manier jouw baarmoeder weer in een natuurlijke balans, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer hersteld wordt. Een wedergeboorte van de sterke en liefdevolle essentie van jouw Vrouw-Zijn.

In alle groepssessies zullen we de Womb centraal zetten. Via o.a. Meditatie, Yoga, Dans, Water sessies en speciale Womb rituelen. ⁣

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en het geven van leven en het is niet de bedoeling dat opgedane angsten en pijnen daar blijven voortleven. 

De vrouwelijke energie die lang onderdrukt is geweest wordt in dit ritueel bevrijdt. Door onze baarmoeders te helen dragen we ook bij aan het collectief en helen we ook de baarmoeders van onze moeders, dochters en onze sisters.

 

We werken hierbij met verschillende rituelen. Waaronder: 

 Rite of the Womb

Een sterk transformerende Rite en wordt door een Wombkeeper door gegeven. Het is extra krachtig om deze Rite ook in het water te mogen ontvangen, daar het water het element van de baarmoeder is.

⁣Het is een heling en een blessing, die voortkomt uit 'de 13de Rite van de Munay-ki uit Zuid-Amerika. 

Pijnen en angsten voortkomend uit bijvoorbeeld afwijzing, niet gezien zijn, onderdrukking van gevoelens, misbruik, miskraam, abortus, onvervulde kinderwensen, relationele problemen of andere stagnaties kunnen getransformeerd worden, zodat de levensvreugde en creatiekracht weer tevoorschijn komt.

Water Rebozo Ritueel

Een prachtig ritueel dat voortkomt uit doula-werk tradities uit Centraal-Amerika. We zullen in een cirkel om en om 1 vrouw dragen met de gehele groep in een grote lap stof. Hier gecocoond in drijven brengt onmiddellijke gevoelens van omhelsd en onvoorwaardelijk gedragen worden in de moederschoot of zelfs weer terug in de baarmoeder zijn. Het stelt je in staat om je volledig over te geven, spanningen en gedachten los te laten, en diep contact te maken met innerlijke sensaties. Het gevoel weer één te zijn. Het is niet in woorden te omschrijven wat dit gevoel met je doet, wel voelt het vaak als heel ‘bekend en vertrouwd’. ⁣ 

 

Marianne & Rosanne

EEN GOUDEN DUO! We ontmoetten elkaar in ditzelfde retreat centrum - is dat geen teken?! Daarna wisten we het gelijk: we gaan onze krachten bundelen en gaven 2 prachtige Womb Tempel events voor vrouwen. En dit was pas de voorbereiding en daarom kijken we er nu extra naar uit vanuit de JOY vanuit onze baarmoeder deze 3-daagse creatie tot leven te brengen!

Marianne van den Haak helpt vanuit haar bedrijf Women's Wisdom vrouwen herinneren aan hun innerlijke wijsheid door hen te bevrijden van beperkende banden, overtuigingen en programma’s die dat in de weg staan.⁣ Van stagnatie naar authentieke creatie. ⁣Zij doet dit o.a. door d.m.v. Women's Wisdom Coachingstrajecten, Vrouwenretreats, Vrouwencirkels, Vollemaanrites, creatieve transformerende workhops en Rituele vrouwenmassages. ⁣

Rosanne Versteeg begeleid vanuit haar bedrijf Within Waters mannen en vrouwen om met het watermedicijn te verbinden. Opgeslagen blokkades die in het lichaam vastzitten, weer vrij te laten stromen. In een prachtige watertempel in Bosch en Duin geeft zij 1-op-1 waterflow sessies, events, retreats en leid zij ook mensen om op dit te leren. Het waterwerk brengt je terug naar de baarmoeder. Het gevoel om zwaartekracht-loos, gedragen, geliefd en weer in één-heid te zijn..⁣ 


Meld je aan via de website van Within Waters!

Prijzen & Aanmelden (prijzen volgen..)

​Voor volledige deelname, inclusief 2 nachten en alle maaltijden, onbeperkt gebruik van de faciliteiten:

SUPER EARLY BIRD vroegboekkorting vanaf €545,-
geldig tot 8 juli

2 persoonskamer met wastafel €545,-

2 persoonskamer met prive badkamer €575,-

1 persoonskamer met prive badkamer €635,-


Normale early bird van 8 juli tot 1 aug
2 persoonskamer met wastafel €595
2 persoonskamer met prive badkamer €625
1 persoonskamer met prive badkamer  €685

Late bird na 1 augustus
2 persoonskamer met wastafel €675
2 persoonskamer met prive badkamer €705
1 persoonskamer met prive badkamer €765

De tarieven zijn inclusief:

groepssessies: zoals o.a.Watersessies, Rite of the Womb, Yoga, Dans, Meditaties

Op basis van 3 dagen volpension,bedlinnen en handdoekset,

vegetarische (voornamelijk biologische) maaltijden en tussendoortjes, koffie, thee,fruit, gezuiverd water. 

Gebruik van sauna, infrarood sauna, massagestoel, warmwaterbad, buiten zwembad, tuin, woonkamer en relaxruimtes.

Locatie:

Kuuroord de Schouw

Donkereweg 1 Noordgouwe (Zeeland) 

 

Wanneer:

 26 Februari 11.30 uur tot 28 Februari 16.30

Aanmelden:

Meld je aan via de website van Within Waters. De aanmeldings knopjes op de website verwijzen je door.  We hebben 15 plekjes beschikbaar. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op en vragen we om een eerste aanbetaling van €200,- . Het overige bedrag vragen we bij aankomst. 

Vragen / Twijfels:

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, of nog ergens over twijfelt. We voelen graag met je mee of dit retreat passend voor je is. 

Marianne via Facebook en womenswisdom.nl

Rosanne via Instagram of [email protected]

We kijken er naar uit om je in onze liefdevolle bedding te verwelkomen,

Liefs

Marianne & Rosanne 

Meld je aan via de website van Within Waters!

 Het Womb~Wellness Retreat is een intens helende en inspirerende reis naar binnen in het vrouwzijn. Het dragende waterelement wordt gecombineerd met helende methodieken waaronder dans, yoga, visualisatie, meditatie en kunstzinnigheid om diep in de Womb te Schouwen en haar te laten spelen en creëren.